LG brevetează un modul de ecran edge-to-edge propriu, cu decupaj minim

1.797 ori
<b>LG brevetează un modul de ecran edge-to-edge propriu, cu decupaj minim</b>Dacă Vivo a adus APEX-ul cel edge-to-edge la MWC 2018, e momentul ca alţi producători de telefoane să îi dea răspunsul companiei chineze. LG se număra printre aceşti rivali, brevetând un modul de ecran de tip "full screen", adică deja faimosul edge-to-edg

Dacă Vivo a adus APEX-ul cel edge-to-edge la MWC 2018, e momentul ca alţi producători de telefoane să îi dea răspunsul companiei chineze. LG se număra printre aceşti rivali, brevetând un modul de ecran de tip "full screen", adică deja faimosul edge-to-edge.

Ceea ce vedem aici este un brevet marca LG Display, care a apărut pe web recent. Observăm colţurile rotunjite ale acestui panou, dar şi micul decupaj pentru difuzorul dedicat convorbirilor. Cu puţină înghesuială ar încăpea şi camera frontală în acelaşi mic decupaj de sus, deşi e cam greu. Ar putea ca respectiva camera să fie integrată în spatele sticlei totuşi.

LG brevetează un modul de ecran edge-to-edge propriu, cu decupaj minim

Documentul nu menţionează vreo dimensiune, diagonală sau alte informaţii de gen. LG Display realizează panouri de acest tip şi pentru terţe părţi, deci e posibil ca acest ecran nici măcar să nu fi fost gândit pentru LG, ci pentru un partener. Ştim spre exemplu că Apple şi LG Display lucrează la un terminal cu ecran flexibil de ceva vreme. Dacă se va concretiza ecranul din imagine, ar trebui să fie un OLED (P-OLED poate) şi dacă se mişcă rapid LG ar putea ajunge şi pe LG G7 la vară.

Mi se pare interesant că faţă de alte brevete care arăta doar dreptunghiul aferent panoului aici vedem şi cablatură şi controllerul său.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×