Ofertă bună la Anker Nebula Capsule II: proiector HD cu Android TV, subwoofer, corp cât o doză de Cola

890 ori
<b>Ofertă bună la Anker Nebula Capsule II: proiector HD cu Android TV, subwoofer, corp cât o doză de Cola</b>Am inclus cu ceva vreme în urmă în Turul Magazinelor prima generație de Anker Nebula Capsule, care a fost anunțată la CES 2018. Era un proiector cu Android cu dotări de player media clasic și un corp compact cât o cutie de suc

Am inclus cu ceva vreme în urmă în Turul Magazinelor prima generație de Anker Nebula Capsule, care a fost anunțată la CES 2018. Era un proiector cu Android cu dotări de player media clasic și un corp compact cât o cutie de suc. Acum vine și Anker Nebula Capsule II, din start cu o reducere.

Anker Nebula Capsule II

Ca și primul model, Nebula Capsule II a fost subiect de crowdfunding prin Kickstarter. Vestea bună e că precomenzile sunt disponibile acum cu o reducere de 100 de dolari. Astfel, acolo unde produsul costa 599 dolari de obicei, el ajunge să coste doar 499 dolari. Având în vedere că e vorba de un proiector cu Android TV și rezoluție 720p, lucrurile nu sună rău deloc. Precomenzile vor începe să se livreze de pe 1 iunie, conform site-ului Nebula. Nebula Capsule 1 avea avantajul clarității bune a imaginii, autonomiei de 4 ore și luminozității ridicate.

Anker Nebula Capsule II

Urmașul rămâne la rezoluție HD și scade autonomia la 3 ore. Android TV este integrat, cu suport pentru Netflix, Hulu, Google Play Movies/TV, YouTube și multe altele. Cumva Amazon Prime Video nu e pe lista. Măcar suportă jocuri și Chromecast. Un plus față de alte proiectoare de gen e includerea unui sistem de boxe cu output la 360 de grade și cu subwoofer. Scoate sunet la putere de 8W din ce am înțeles.

Există și port HDMI, port USB Type-C și Anker se lăuda că poți conecta lejer consola PS4 pentru gaming. Găsiți produsul aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×