Apple iPad are cota de piață de 91.4% În zona de tablete enterprise; iOS obține o cotă de 73%

Autor:  | Publicat în:  Statistici Tablete 501 ori
<b>Apple iPad are cota de piață de 91.4% În zona de tablete enterprise; iOS obține o cotă de 73%</b>Good Technology, firmă care se ocupă cu serviciile mobile enterprise a publicat câteva cifre cu privire la performanța lui Apple iPad. Aflați că tableta companiei din Cupertino a obținut peste 91% din vânzările de tablete enterprise, iar...

Good Technology, firmă care se ocupă cu serviciile mobile enterprise a publicat câteva cifre cu privire la performanța lui Apple iPad. Aflați că tableta companiei din Cupertino a obținut peste 91% din vânzările de tablete enterprise, iar iPhone-ul a reprezentat 54% din smartphone-urile activate de companiile ce folosesc serviciile Good Technology.

E vorba de peste 2000 de companii aici, deci statisticile sunt utile în acest caz, iar ele se aplică pe trimestrul 4 al anului trecut. iOS are o cotă totală de 73% din piața de terminale mobile în zona enterprise. Cei de la Good oferă servicii de mesagerie push, administrare a terminalelor și produse de securitate pentru utilizatorii corporate de pe mobil.

Ei afirmă că au înregistrat o creștere a numărului de activari pe iOS în ultimul trimestru. Motivul este apariția a două noi modele de iPhone pe piață, dar și a noilor tablete. între primul trimestru al anului trecut și trimestrul 4 s-a înregistrat o creștere de 34% a adopției serviciilor Good, iar printre motive se număra migrarea utilizatorilor de la BlackBerry către Android și iOS.

Interesant e că Android a pierdut cotă de activări în ultimele trimestre, scăzând cu 26%.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×