Archos G10 XS, o nouă tabletă cu carcasa din fâșii subțiri de oțel (Video)

1.208 ori
<b>Archos G10 XS, o nouă tabletă cu carcasa din fâșii subțiri de oțel (Video)</b>Sunt sigur că ați mai auzit numele Archos până acum, aceasta fiind o companie franceză care produce de obicei tablete cu preț accesibil. în această săptămână producătorul a postat pe web un teaser pentru un nou device: Archos G10 XS, o...

Sunt sigur că ați mai auzit numele Archos până acum, aceasta fiind o companie franceză care produce de obicei tablete cu preț accesibil. în această săptămână producătorul a postat pe web un teaser pentru un nou device: Archos G10 XS, o tabletă cu carcasă fabricată folosind fâșii subțiri din oțel.

Mai aflați și că rezultatul final este o tabletă cu grosime de doar 7.6 mm, deci cea mai subțire tabletă de pe planetă. Din păcate Archos nu oferă decât un teaser și atât, fără o listă de specificații pentru noul său produs. totuși știm că acesta rulează Android 4.0 ICS și că va avea și un accesoriu dock cu tastatură. Asta înseamnă că vom avea în sfârșit un rival pentru ASUS Transformer Prime, ba chiar unul mai ieftin, de vreme ce prețul lui Archos G10 XS ar urma să fie undeva între 200 și 400 de euro.

Va fi interesant de văzut ce fel de procesor au adoptat cei de la Archos pentru această tabletă. Să fie un Tegra 3 quad core, un TI OMAP dual core sau un Snapdragon S4? în ce privește designul, se pare că echipa de cercetare și dezvoltare de la Archos ar fi lucrat 3 ani la acest look, inclusiv la carcasa din oțel. Abia aștept să văd rezultatul final!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×