Noii posesori de iPhone 6 și iPhone 6 Plus utilizează acum din ce În ce mai puțin tabletele iPad deținute

Autor:  | Publicat în:  Apple 531 ori
<b>Noii posesori de iPhone 6 și iPhone 6 Plus utilizează acum din ce În ce mai puțin tabletele iPad deținute</b>După ce în cursul zilei de ieri aflam că evoluția tabletelor pe piață a încetinit semnificativ în acest an, iată că astăzi prin intermediul unui raport realizat de către dezvoltatorii aplicației Pocket pentru iOS a ieșit la iveală că noii...

După ce în cursul zilei de ieri aflam că evoluția tabletelor pe piață a încetinit semnificativ în acest an, iată că astăzi prin intermediul unui raport realizat de către dezvoltatorii aplicației Pocket pentru iOS a ieșit la iveală că noii utilizatori de iPhone 6 renunță la utilizarea frecventă a tabletelor pe care le dețin.

Astfel, din studiul realizat reiese că posesorii de iPhone 6 și iPhone 6 Plus ce dețin și o tabletă iPad petrec acum mai mult timp pentru vizualizarea de articole și conținut video pe telefon, mai precis 72%, în timp ce 28% din traficul înregistrat vine de pe tabletele iPad.

De asemenea, aceștia au dezvăluit și faptul că utilizatorii ce dețin un iPhone 5s și un iPad, utilizează telefonul în proporție de 55% pentru a urmări informații prin aplicația Pocket, cifre care atestă faptul că într-adevăr un smartphone cu display de mari dimensiuni reprezintă o alegere mai bună pentru consumatorii de conținut multimedia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×