E-BODA pregătește prima tabletă de sub brand românesc cu procesor quad-core

1.165 ori
<b>E-BODA pregătește prima tabletă de sub brand românesc cu procesor quad-core</b>Au fost trimise invitațiile de presă pentru un eveniment ce avea loc marțea viitoare. E-BODA ne așteaptă cu o tabletă quad-core. Ei spun că ar fi prima de sub brand românesc. Alte specificații sau detalii nu au fost oferite și bănuiesc că vor...

Au fost trimise invitațiile de presă pentru un eveniment ce avea loc marțea viitoare. E-BODA ne așteaptă cu o tabletă quad-core. Ei spun că ar fi prima de sub brand românesc. Alte specificații sau detalii nu au fost oferite și bănuiesc că vor fi date la fața locului.

E-BODA, Allview, Evolio și InfoTouch sunt brandurile locale ce au în portofoliu și tablete cu Android. Allview și Evolio au acumulat ceva vechime, E-BODA a recuperat din mers și InfoTouch merge pe o promovare nișată, tabletele lor nu fac notă discordantă față de cele de la companiile românești cu care intră în concurență.

Toate produsele lor sunt de tip OEM, importate din China și upgradate la nivel de software spre a fi compatibile cu limba română. La nivel de Android și specificații tehnice mai toate sunt asemănătoare. Allview miza pe un CPU Amlogic, în 2013 au adus vreo trei sau patru modele cu CPU Mediatek și conectivitate 3G. Evolio se laudă cu Evotab HD care va fi un best buy veritabil.

Presupun că tableta E-BODA va sosi cu un CPU Mediatek quad-core la 1.2 GHz + PowerVR SGX544 pe post de accelerator grafic. Revin marți cu detalii de la fața locului, primele impresii și o galerie foto cu tableta E-BODA.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×