Încă un telefon misterios Samsung Își face apariția În imagini; Galaxy Note 3 pătrățos?

1.608 ori
<b>Încă un telefon misterios Samsung Își face apariția În imagini; Galaxy Note 3 pătrățos?</b>După ce am văzut o serie de terminale de la Apple ajungând pe web sub formă de componente și carcase, acum e rândul celor de la Samsung să fie subiect de zvon. Ce-i drept Samsung lansează aproape săptămânal terminale noi... deci nimic nu ne mai...

După ce am văzut o serie de terminale de la Apple ajungând pe web sub formă de componente și carcase, acum e rândul celor de la Samsung să fie subiect de zvon. Ce-i drept Samsung lansează aproape săptămânal terminale noi... deci nimic nu ne mai mira.

Imaginea pe care o vedeți aici reprezintă un telefon misterios descoperit de faimosul leakster @evleaks, sursa de încredere când vine vorba de device-uri nelansate încă. Interesant e că întregul Internet pare a crede că acesta este Galaxy Note 3, deși sincer să fiu nu pare... Personal, consider că acest telefon aduce mai degrabă cu un Nokia Lumia, iar marginile sale drepte ar putea reprezenta o direcție nouă de design pentru Samsung... dacă e un Samsung.

Remarc prezenta butonului Home fizic și a ceea ce pare a fi un jack audio în partea inferioară. E posibil ca handsetul să aibă de fapt alt design, dar să fie ascuns de o carcasă specială, care protejează prototipul, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui BlackBerry Z10, de exemplu. Dacă Samsung urmează linia de design din ultimii ani, Galaxy Note 3 ar trebui să fie un Galaxy S4 mai mare... și acest device nu seamana cu Galaxy S4, deci misterul continua.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×