Faimosul joc Șeptică e acum disponibil pe Android, complet gratuit

2.074 ori
<b>Faimosul joc Șeptică e acum disponibil pe Android, complet gratuit</b>Dacă sunteți pasionați de jocurile de cărți, nu mai e nevoie să căutați un pachet de cărți la cel mai apropiat chioșc, ci trebuie doar să porniți smartphone-ul și să intrați pe Google Play Store. Pe lângă Macao și poker, veți găsi și...

Dacă sunteți pasionați de jocurile de cărți, nu mai e nevoie să căutați un pachet de cărți la cel mai apropiat chioșc, ci trebuie doar să porniți smartphone-ul și să intrați pe Google Play Store. Pe lângă Macao și poker, veți găsi și un joc de Șeptică, sugerat nouă de către @aiurea pe Twitter.

Aplicația Șeptică for Android se auto-descrie drept "jocul de cărți numărul 1 din Play Store în România". Aplicația ocupa doar 6 MB, necesita Android 2.2 și versiuni ulterioare pe terminalele voastre și trebuie să recunosc că au trecut ceva ani de când am jucat ultima oară septică. Jocul va permite să concurați cu AI-ul și să luați cât mai multe puncte, fie luând cărți/puncte cu aceeași carte, fie cu cărți de 7.

Aparent septica ar avea originea în Ungaria sau Polonia, ajungând apoi în Cehoslovacia la mijlocul secolului 20, dar există și o teorie ca jocul ar veni din Rusia. Avantajul unui joc de Șeptică e faptul că se desfășoară rapid, are reguli simple și e distractiv de jucat în 2 sau 4. Puteți descărca aplicația de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×