O misterioasă tabletă Nokia cu Windows RT apare În imagini

1.263 ori
<b>O misterioasă tabletă Nokia cu Windows RT apare În imagini</b>Faptul că&nbsp;Nokia&nbsp;va scoate o&nbsp;tabletă&nbsp;în viitorul apropiat nu este o știre&nbsp;nouă. Astăzi însă avem și&nbsp; imagini cu un astfel de device. Acestea nu sunt oficiale însă ele ar putea fi adevărate. Nokia ar putea lansa o...

Faptul că Nokia va scoate o tabletă în viitorul apropiat nu este o știre nouă. Astăzi însă avem și  imagini cu un astfel de device. Acestea nu sunt oficiale însă ele ar putea fi adevărate. Nokia ar putea lansa o tabletă în același eveniment în care va lansa cameraphone-ul Lumia 1020, 11 iulie la New York.

 
Imaginile nu ne oferă foartea multe detalii despre device. Acesta pare să aibă o carcasă din policarbonat, cu un ecran de 10.1 inch. Specificațiile vehiculate sunt: procesor Tegra 3 tactat la 1.2 GHz, 2GB RAM, port USB, HDMI, touchscreen 16 puncte. SoC-ul este cam vechi, de aceea s-ar putea ca tableta să nu fie lansată niciodată.

O misterioasă tabletă Nokia cu Windows RT apare În imagini

 
Pe spatele tabletei vedem logoul Nokia, care ar putea fi însă doar un fals în photoshop. Imaginile par autentice însă cred că este vorba doar de un prototip nelansat. Cred că tabletă a fost pregătită pentru anul trecut și nu a fost (nu va fi) lansată niciodată. Carcasa din policarbonat nu se potrivește pe linia de design a celor de la Nokia din 2013, care cred că se va baza mai mult pe aluminiu. Nokia ar putea lansa o tabletă care să concureze cu iPad sau cu tabletele cu Android. Windows este fluid și numărul de aplicații este în creștere. Vă tentează o tabletă Nokia?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×