Imagine de presă cu Nokia Lumia 1020 și camera sa de 41 megapixeli; Probabil una dintre ultimele scăpări

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.125 ori
<b>Imagine de presă cu Nokia Lumia 1020 și camera sa de 41 megapixeli; Probabil una dintre ultimele scăpări</b>în ultima lună Nokia a însemnat doar modelul Lumia 1020, care a ajuns pe web sub diferite forme, fie că e vorba de imagini de presă, fotografii hands on sau prim planuri cu diferite porțiuni din acest cameraphone. Astăzi, cu doar 2 zile înainte de...

în ultima lună Nokia a însemnat doar modelul Lumia 1020, care a ajuns pe web sub diferite forme, fie că e vorba de imagini de presă, fotografii hands on sau prim planuri cu diferite porțiuni din acest cameraphone. Astăzi, cu doar 2 zile înainte de lansarea sa vedem o imagine oficială de presă, care include 3 culori ale terminalului.

Joi, pe 11 iulie, Nokia are programat evenimentul de debut al telefonului, care va aduce o cameră de 41 megapixeli Pureview și probabil un ecran cu diagonală mare. Lumia 1020 a fost cunoscut multă vreme sub numele de cod EOS și Elvis, apoi a existat o scurtă perioadă săptămâna trecută când i-a fost asociat numele Lumia 909. Ieri au apărut fotografii realizate cu acest telefon de către un oficial Microsoft, iar imaginile au confirmat 100% numele Lumia 1020.

Au mai fost confirmate și câteva specificații odată cu apariția imaginii de mai sus. E vorba despre stabilizarea optică a imaginii, posibilitatea de realizare a unei fotografii de 32 de megapixeli și 5 megapixeli în același timp. Imaginea de 5 megapixeli are parte de oversampling, combinând 7 pixeli într-un super pixel. Dotările includ și 2 GB RAM, 32 GB memorie internă, radio FM și NFC.

Deschiderea camerei este de F2.2 și avem parte și de stabilizare optică de top.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×