Polițiștii din NYPD primesc tablete și telefoane cu Windows pentru a lupta contra criminalității

1.424 ori
<b>Polițiștii din NYPD primesc tablete și telefoane cu Windows pentru a lupta contra criminalității</b>NYPD a primit o serie de telefoane și tablete Windows în cadrul unei noi inițiative de a echipa polițiștii cu cele mai moderne terminale. Primarul Bill de Blasio a anunțat la finalul acestei săptămâni ca toți cei 35.000 de polițiști din New...

NYPD a primit o serie de telefoane și tablete Windows în cadrul unei noi inițiative de a echipa polițiștii cu cele mai moderne terminale. Primarul Bill de Blasio a anunțat la finalul acestei săptămâni ca toți cei 35.000 de polițiști din New York vor primi terminale mobile.

Va fi desfășurat un program în valoare de 160 de milioane de dolari, sub numele de NYPD Mobility Initiative, care va aduce 6000 de tablete ultrarezistente pe mașinile de poliție. Terminalele vor fi conectate la rețele celulare, iar folosindu-le, autoritățile vor putea căuta infractori și accesa bazele de date din mers. în plus, telefoanele și tabletele NYPD vor afișa apeluri la 911 în timp real, inclusiv anumite mențiuni legate de cazuri și informații contextuale.

Gadgeturile vor avea atașate scannere de amprente, iar printre modelele alese se numără telefoane Lumia, tablete Panasonic Toughpad și modele Toughbook. Până acum nu există vreun model Windows Phone cu scanner de amprente pe piață, dar acesta ar putea debuta în arsenalul celor de la NYPD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×