Tabletă Nokia cu Windows 8 din toamnă?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.174 ori
<b>Tabletă Nokia cu Windows 8 din toamnă?</b>Urmărind activitatea celor din Redmond, putem fi siguri că odată cu lansarea versiunii finale a Windows 8 în toamna, sistemul de operare se va lansa în tandem cu cel puțin o tabletă, iar pe de altă parte, pare foarte logic - având în vedere...

Urmărind activitatea celor din Redmond, putem fi siguri că odată cu lansarea versiunii finale a Windows 8 în toamnă, sistemul de operare se va lansa în tandem cu cel puțin o tabletă, iar pe de altă parte, pare foarte logic - având în vedere colaborarea strânsă între Microsoft și finlandezi - ca aceasta să fie construită de Nokia.

Stephen Elop, CEO Nokia, a declarat în repetate rânduri că vede o imensă oportunitate în piața tabletelor, deci putem considera aceste afirmații, indicii ascunse legat de ceea ce urmează a fi lansat în viitorul apropiat. Au apărut speculații pe internet, cum că Nokia dorește să adopte tehnologia ARM pe aceste tablete, mai precis, un CPU Qualcomm dual-core.

Se pare că soluția de 10" va păstra identitatea telefoanelor Lumia 800/900, cel puțin din punct de vedere al designului, deci putem spune că Nokia dorește să construiască o imagine unitară în ceea ce privește designul terminalelor sale high-end, ceea ce nu e rău deloc!

Singura întrebare rămâne dacă Nokia și Microsoft vor reuși să genereze un efect în masă asemănător rivalilor de la Apple!

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×