Tabletă Nokia cu Windows 8 din toamnă?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.179 ori
<b>Tabletă Nokia cu Windows 8 din toamnă?</b>Urmărind activitatea celor din Redmond, putem fi siguri că odată cu lansarea versiunii finale a Windows 8 în toamna, sistemul de operare se va lansa în tandem cu cel puțin o tabletă, iar pe de altă parte, pare foarte logic - având în vedere...

Urmărind activitatea celor din Redmond, putem fi siguri că odată cu lansarea versiunii finale a Windows 8 în toamnă, sistemul de operare se va lansa în tandem cu cel puțin o tabletă, iar pe de altă parte, pare foarte logic - având în vedere colaborarea strânsă între Microsoft și finlandezi - ca aceasta să fie construită de Nokia.

Stephen Elop, CEO Nokia, a declarat în repetate rânduri că vede o imensă oportunitate în piața tabletelor, deci putem considera aceste afirmații, indicii ascunse legat de ceea ce urmează a fi lansat în viitorul apropiat. Au apărut speculații pe internet, cum că Nokia dorește să adopte tehnologia ARM pe aceste tablete, mai precis, un CPU Qualcomm dual-core.

Se pare că soluția de 10" va păstra identitatea telefoanelor Lumia 800/900, cel puțin din punct de vedere al designului, deci putem spune că Nokia dorește să construiască o imagine unitară în ceea ce privește designul terminalelor sale high-end, ceea ce nu e rău deloc!

Singura întrebare rămâne dacă Nokia și Microsoft vor reuși să genereze un efect în masă asemănător rivalilor de la Apple!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×