Tableta Samsung Galaxy Tab A with Bixby Home lansată în Coreea de Sud; Iată cât costă

733 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy Tab A with Bixby Home lansată în Coreea de Sud; Iată cât costă</b>Pe piața din Coreea de Sud a debutat la mijloc de noiembrie și tableta Samsung Galaxy Tab A with Bixby Home, produs care după cum și denumirea sa ne dezvăluie, vine echipat cu soluția Bixby Home. Tableta se vinde la un preț de aproximativ

Samsung a lansat o nouă versiune a tabletei Galaxy Tab A în Coreea de Sud, modelul Samsung Galaxy Tab A with Bixby Home. Avem de-a face cu o tabletă mai degrabă entry level decât midrange, dar una axată pe funcţiile Bixby.

Samsung Galaxy Tab A with Bixby Home

Terminalul are un ecran de 8 inch cu rezoluţie de 1280 x 800 pixeli şi vine cu 2 GB RAM şi 16 GB stocare. Vine cu un procesor quad core la 1.4 GHz şi dispune şi de slot microSD, o cameră principală de 8 MP cu deschidere F/1.9 şi o cameră frontală de 5 MP. Utilizatorii au la dispoziţie un buton de cameră care "pluteşte" pe ecran şi poate fi plasat oriunde doriţi pentru accesibilitate crescută.

Samsung Galaxy Tab A with Bixby Home

Tableta are o variantă WiFi şi una 4G şi măsoară 8.9 mm în grosime. Are un corp metalic şi aderenţă crescută, iar selling point-ul său este cu siguranţă funcţia Bixby Home. Aceasta este o interfaţă contextuală bazată pe cards şi pe asistentul virtual al celor de la Samsung. Există şi Bixby Reminder la bord, cu rolul de a oferi un soi de alerte mai ample, cu hărţi, vreme şi alte informaţii despre evenimentele din calendar.

Home Mode este o altă funcţie a tabletei, are afişează calendarul, vremea şi ora atunci când se încarcă device-ul. Sau îl puteţi transforma pe acest Tab A în ramă foto, tot când e la încărcat. Costă 240 de dolari în varianta WiFi şi 280 dolari în cea 4G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×