Tableta triunghi face... haz de necaz Într-un serial despre corporatriști (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.240 ori
<b>Tableta triunghi face... haz de necaz Într-un serial despre corporatriști (Video)</b>Serialul The Office este unul destul de celebru, deoarece detaliază mediul de lucru în segmentul corporate și inevitabil mai apare și câte un iPad, iPhone sau Kindle în peisaj. Ei bine iată că firma fictivă din serial Sabre are acum propria...

Serialul The Office este unul destul de celebru, deoarece detaliază mediul de lucru în segmentul corporate și inevitabil mai apare și câte un iPad, iPhone sau Kindle în peisaj. Ei bine iată că firma fictivă din serial Sabre are acum propria tableta și anume Pyramid, în formă de piramidă.

Avem de-a face cu un device destul de gros, care aparent are spațiu de stocare în "L" nici GB, nici MB ci L... înspăimântător? Probabil că da, deoarece un "L" este mai puțin decât un kb. Aluzie probabil la debutul lui Kindle Fire de această săptămână, acest device bizar este doar un exemplu de cât de departe poate merge o companie cu produsele sub branding propriu.

și mai ironic este să Sabre produce imprimante, deci aici aluzie la HP. și în cele din urmă, ironia continuă cu o sumedenie de iconuri AOL pe ecranul lui Pyramid. Asta înseamnă o doză bună de umor din zona geek/corporate!

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×