Noua generație de procesoare Samsung Exynos de 1.5GHz ni se prezintă, Împreună cu un senzor foto de 16 megapixeli

1.342 ori
<b>Noua generație de procesoare Samsung Exynos de 1.5GHz ni se prezintă, Împreună cu un senzor foto de 16 megapixeli</b>Samsung ne pregătește pentru viitor prezentând o nouă generatie de procesaore Exynos și un nou senzor CMOS de 16 megapixeli, creat special pentru terminale mobile. Revenind la noul Exynos, versiunea 4212 este un ARM Cortex A9 dual core de 1.5GHz,...

Samsung ne pregătește pentru viitor prezentând o nouă generatie de procesaore Exynos și un nou senzor CMOS de 16 megapixeli, creat special pentru terminale mobile. Revenind la noul Exynos, versiunea 4212 este un ARM Cortex A9 dual core de 1.5GHz, creat folosind procesul 32nm.

Acest procesor este cu 30% mai eficient și cu 25% mai rapid decât predecesorul 4210. Modelul de anul trecut a fost unul impresionant, dar care era limitat de controllerul HDMI 1.3 și avea potențial 3D minim. Nou-venitul are parte de controller HDMI în versiunea 1.4 , care îi permite să afișeze imagini stereoscopice la 70 fps. Să ne așteptăm în curând și la un telefon Galaxy 3D de la Samsung, cu un astfel de CPU?

Chipurile vor începe integrarea în terminale mobile în trimestrul 4 al acestui an. în ce privește senzorul CMOS de 16 megapixeli, acesta este teoretic capabil de captură video la 30 fps și rezoluție de 8 megapixeli la filmare. Acest CMOS va sosi în noiembrie pe terminale mobile, iar alți producători vor mai avea de așteptat până ce Samsung lansează primele telefoane cu acest senzor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×