23 de minute cu CEO-ul Nokia, Stephen Elop; iată ideile și planurile de viitor ale duetului Microsoft + Nokia (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.622 ori
<b>23 de minute cu CEO-ul Nokia, Stephen Elop; iată ideile și planurile de viitor ale duetului Microsoft + Nokia (Video)</b>Vorbind în cadrul evenimentului Abu Dhabi Media Summit, CEO-ul Nokia, Stephen Elop a oferit detalii despre parteneriatul cu Microsoft și planurile de viitor ale companiei pe care o conduce. Nici subiecte precum Symbian sau Android nu a fost ocolite, sau...

Vorbind în cadrul evenimentului Abu Dhabi Media Summit, CEO-ul Nokia, Stephen Elop a oferit detalii despre parteneriatul cu Microsoft și planurile de viitor ale companiei pe care o conduce. Nici subiecte precum Symbian sau Android nu a fost ocolite, sau publicul țintă al companiei finlandeze.

Puteți vedea întregul discurs și răspunsurile lui Elop în clipul integrat în articol și un aspect iese în evidență imediat: capacitatea de orator a noului CEO Nokia. El este foarte convingător, calm și nu se pierde cu firea nici măcar când vine vorba de probleme spinoase. Conform spuselor oficialului, Nokia nu își face griji că va pierde poziția de cel mai mare producător de telefoane mobile prea curând.

Pe lângă cei un miliard de clienți care au ales deja modele low end, Nokia țintește acum către "următorul miliard", concept cheie al strategiei sale viitoare. Finlandezii, în parteneriat cu Microsoft vor să livreze smartphone-urile cu preț accesibil ale viitorului. Acestea vor ajunge fie în piețele emergente, pe măsură ce prețurile modelelor high end scad, fie la publicul indecis, care ezită să aleagă Android sau terminale iOS.

Elop a recunoscut forța lui Android, care a explodat în ultimii ani și consideră că la această oră bătălia pe piața telecom se dă mai degrabă între ecosisteme software, în vreme ce hardware-ul a trecut în plan secundar. Oficialul a vorbit foarte mult despre evoluție, socializare și creatorii de conținuturi, principii pe care se pune foarte mult accentul în dezvoltarea unui terminal mobil. Uitați-vă doar la N8 și la felul în care ne transformă în creatori de conținut... cum a fost cazul nostru la concertul Gogol Bordello.

Este amintit în același discurs al lui Elop și suportul pentru dezvoltatori, care au la dispoziție softuri de calitate, o comunitate uriașă și zeci de milioane de smartphone-uri pe care să își implementeze soluțiile. și asta în condițiile în care Nokia a livrat aproape 30 de milioane de smartphone-uri în ultimul trimestru... Despre adaptarea lui Stephen Elop la transferul din America de Nord în Finlanda și multe altele aflati din clipul de 23 de minute integrat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×