Abonații Vodafone pot cumpăra acum telefoane și tablete În rate cu cardul de credit, fără dobândă!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 3.988 ori
<b>Abonații Vodafone pot cumpăra acum telefoane și tablete În rate cu cardul de credit, fără dobândă!</b>Vodafone România anunță astăzi o ofertă foarte interesantă, care le permite abonaților persoane fizice să cumpere în rate tablete, telefoane și laptopuri. E vorba de rate prin intermediul cardului de credit și de achiziționarea unui...

Vodafone România anunță astăzi o ofertă foarte interesantă, care le permite abonaților persoane fizice să cumpere în rate tablete, telefoane și laptopuri. E vorba de rate prin intermediul cardului de credit și de achiziționarea unui telefon/tableta la semnarea de contract nou sau prelungirea abonamentului existent.

Ratele sunt pe o perioadă de 12 sau 24 de luni și sunt egale și fără dobânda. Rețineți că oferta se aplică indiferent de planul tarifar ales pentru terminalul cumpărat. Plata în rate este disponibilă pentru clienții care folosesc un card de credit emis de Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, Credit Europe Bank și Citibank România. Vodafone își exprimă dorința de a permite accesul mai ușor al clienților săi la tehnologie, aceasta fiind motivația ofertei.

Totul face parte din programul "Un smartphone pentru fiecare roman", după cum declară Inaki Berroeta, CEO Vodafone România. Noua ofertă implica telefoanele, tabletele și laptopurile cu valoare mai mare de 400 de lei. Aceasta modalitate de plată este disponibilă în toată rețeaua de magazine Vodafone. și acum o întrebare: sunteți genul de client care cumpără telefoane sau tablete cu banii jos sau cu abonament/în rate?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×