OnePlus 6T apare în zeci de randări noi şi un video 3D marca @OnLeaks/MySmartprice

1.920 ori
<b>OnePlus 6T apare în zeci de randări noi şi un video 3D marca @OnLeaks/MySmartprice</b>A venit acel moment pe parcursul unor scăpări şi randări de produs în care @OnLeaks şi MySmartPrice preiau frâiele şi ne prezintă zeci de randări de calitate ale telefonului, in acest caz OnePlus 6T.. Fără dubii, fără întrebări, mirări şi neclarităţi.

A venit acel moment pe parcursul unor scăpări şi randări de produs în care @OnLeaks şi MySmartPrice preiau frâiele şi ne prezintă zeci de randări de calitate ale telefonului, in acest caz OnePlus 6T.. Fără dubii, fără întrebări, mirări şi neclarităţi. Sursele îşi iau informaţiile din fişiere CAD şi schiţe din fabrică, deci e oficial: avem breton mic şi cameră duală în spate.

OnePlus va prezenta flagship-ul sau de toamnă în cadrul unui eveniment care va avea loc luna viitoare. Teaserele au început deja de ceva vreme, unele mai puţin inspirate, mai ales cele care au legătură cu jackul audio lipsa. @OnLeaks şi compania ne prezintă o cameră duală în spate, un decupaj foarte mic, tip "picătură de apă" în faţă şi nu, nu e nici urmă de cititor de amprente în spate.

O bună perioadă de timp am crezut că vom vedea aici o cameră tripla în spate, după inspiraţia lui Oppo R17 Pro, dar totul pare a se fi infirmat în ultimele 2 săptămâni. Terminalul are şi un modul dual LED pentru camera principală, iar cititorul de amprente va fi integrat în ecran acum. Cât despre mărime, terminalul măsoară 8.2 mm în grosime, iar cu protuberanţa camerei ajunge la 8.6 mm.

Dimensiunile (157.5 x 75.7 x 8.2 mm) sunt similare cu ale lui Oppo R17 Pro, iar diagonala este de 6.4 inch. A se remarca creşterea în talie faţă de cei 7.8 mm ai lui OnePlus 6, semn că am putea primi o baterie mai generoasă. Avem şi un video la 360 de grade cu telefonul, învârtit pe toate părţile. Acest flagship de toamnă are un panou Optic AMOLED Full HD+, procesor Snapdragon 845, protecţie Gorilla Glass 6, până la 8 GB RAM şi până la 256 GB stocare.

Va fi şi o variantă mai accesibilă cu 64 GB stocare şi 6 GB RAM, iar ca OS avem Android 9.0 Pie cu Oxygen OS aplicat peste. Rămâne de văzut ce aduce cameră special, dacă tot rămâne doar duală... Telefonul debutează pe 17 octombrie, aşa cum ni s-a confirmat recent.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×