Acer ar putea sosi la IFA 2015 cu patru noi smartphone-uri Windows

Autor:  | Publicat în:  Acer 989 ori
<b>Acer ar putea sosi la IFA 2015 cu patru noi smartphone-uri Windows</b>Cu pași repezi ne apropiem de IFA 2015, eveniment din lumea tech ce adună oficiali, ingineri, dar și redactori din lumea &icirc;ntreagă &icirc;ntr-un singur loc, și anume Berlin. Preț de c&acirc;teva zile, acesta va fi orașul tehnologiei, locație...

Cu pași repezi ne apropiem de IFA 2015, eveniment din lumea tech ce adună oficiali, ingineri, dar și redactori din lumea întreagă într-un singur loc, și anume Berlin. Preț de câteva zile, acesta va fi orașul tehnologiei, locație unde numeroși producători vor dezvălui device-uri care mai de care mai atractive.

Acer va fi unul dintre aceștia, producător care potrivit unui zvon ne pregătește lansarea a nu mai puțin de 4 smartphone-uri Windows. Din păcate, Roland Quandt, cel din spatele acestei speculații, nu dezvăluie dacă aceste noi terminale vor rula Windows Phone 8.1, sau Windows 10 Mobile în schimb.

Ținând cont de faptul că în martie, Acer a venit la MWC 2015 cu aproximativ 5 noi telefoane mobile, acest detaliu ajuns în presă astăzi pare destul de credibil. Ultimul model Acer cu WP la bord a fost Liquid M220, terminal low-end cu display de 4 inch, procesor dual-core și 512 MB memorie RAM.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×