Acer cumpara E-Ten pentru 290 de milioane de dolari

1.107 ori
<b>Acer cumpara E-Ten pentru 290 de milioane de dolari</b>A trecut o luna de cand Acer a cumparat 75% din Packard Bell pentru o suma mai mult decat rezonabila si iata ca deja compania este gata din nou de "shopping", cumparand de aceasta data producatorul seriei Glofiish, E-Ten. Conform reprezentantilor Acer,...

A trecut o luna de cand Acer a cumparat 75% din Packard Bell pentru o suma mai mult decat rezonabila si iata ca deja compania este gata din nou de "shopping", cumparand de aceasta data producatorul seriei Glofiish, E-Ten.

Conform reprezentantilor Acer, oficialii E-Ten si cei ai companiei cumparatoare au fost complet de acord in legatura cu termenii tranzactiei, desfasurate la pretul de 290 de milioane de dolari. Intelegerea va fi finalizata in cel de-al treilea trimestru al acestui an. Nu se cunoaste inca brandingul ales pentru viitoarele terminale produse de E-Ten sub obladuirea Acer, dar banuim ca o astfel de mutare poate doar sa imbunatateasca seria Glofiish.

Oficialul Acer, J.T. Wang a tinut sa precizeze ca "achizitionarea companiei E-Ten creste amprenta globala Acer, oferind o prezenta credibila si importanta firmei in segmentul mobil". Puterea de marketing a acestei companii este binecunoscuta, astfel ca vanzarile terminalelor E-Ten ar putea creste, pe masura ce noi solutii sunt dezvoltate. E-Ten a lansat o serie de succes de telefoane Pocket PC, care soseau dotate cu GPRS, Wi-Fi, Bluetooth, GPS si suport 3.5G, feature-uri potentate de aplicatii dezvoltate exclusiv pentru aceste terminale. Brandul Glofiish a debutat in 2006 si banuim ca va continua sa fie popular si in urmatorii ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×