ACTA nu trece de comisiile Parlamentului European

803 ori
<b>ACTA nu trece de comisiile Parlamentului European</b>Presupun că vă mai aduceți aminte de ACTA. Au fost ceva proteste și prin țara noastră, dar majoritatea s-au rezumat a-și afișa nemulțumirea pe facebook, twitter, bloguri sau prin comentariile din mediul online. &nbsp; Parlamentul European are...

Presupun că vă mai aduceți aminte de ACTA. Au fost ceva proteste și prin țara noastră, dar majoritatea s-au rezumat a-și afișa nemulțumirea pe facebook, twitter, bloguri sau prin comentariile din mediul online.

Parlamentul European are nenumărate comisii, iar cinci dintre acestea nu au fost de acord cu prevederile ACTA. Este vorba despre: Comisia pentru Comerț Internațional, Civil Liberties, Industry, Legal Affairs and Development.

Auspiciile sunt pozitive pentru discuția finală ce va avea loc în forul Parlamentului European pe 3 iulie, iar pe 4 iulie urmează votul final.

Sunteți pro sau contra ACTA?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×