Alături de Samsung Galaxy Note 10 va debuta și un nou încărcător wireless de 15W; Accesoriul este certificat de FCC

Autor:  | Publicat în:  Samsung  Accesorii 495 ori
<b>Alături de Samsung Galaxy Note 10 va debuta și un nou încărcător wireless de 15W; Accesoriul este certificat de FCC</b>Continuă campania de leak-uri pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 10 și la o zi de la confirmarea lansării sale pe data de 7 august iată că descoperim un alt accesoriu oficial destinat acestuia. Este vorba despre un

Continuă campania de leak-uri pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 10 și la o zi de la confirmarea lansării sale pe data de 7 august iată că descoperim un alt accesoriu oficial destinat acestuia. Este vorba despre un nou încărcător wireless numit Samsung EP-N5200 proaspăt certificat de către FCC și care va oferi suport pentru încărcare până la o putere de maxim 15W.

Samsung EP-N5200

O schiță a acestuia vedem mai sus și pare că accesoriul de încărcare adoptă o formă dreptunghiulară, o abordare diferită față de încărcătoarele circulare văzute în trecut. Acesta ar putea fi oferit ca bonus la precomandă în anumite regiuni, iar separat l-am putea găsi la sume de până la 300 lei.

Cât despre încărcarea pe fir, ultima dată am auzit că phablet-ul Note 10 se va putea încărca rapid la 22.5W, asta deși inițial apăruseră zvonuri despre o putere de alimentare la 45W. Atât varianta standard, cât și cea Pro ar sosi cu baterii de 4170 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×