iPad Pro, tableta de 12 inch Apple ar putea adopta Mac OS și iOS

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.453 ori
<b>iPad Pro, tableta de 12 inch Apple ar putea adopta Mac OS și iOS</b>De cel puțin jumătate de an se vehiculează informații despre o presupusă tabletă Apple de 12 inch, numită provizoriu iPad Pro. Există teorii că acest device va înlocui Macbookul sau că va primi tastaturi atașabile pentru a deveni un laptop....

De cel puțin jumătate de an se vehiculează informații despre o presupusă tabletă Apple de 12 inch, numită provizoriu iPad Pro. Există teorii că acest device va înlocui Macbookul sau că va primi tastaturi atașabile pentru a deveni un laptop. Azi aflăm câteva detalii interesante în plus.

Se pare că acest terminal va adopta atât Mac OS, cât și iOS (sub forma unui sistem care integreaza functii din ambele), atunci când va fi lansat în 2015. Zvonurile vin din rândul furnizorilor Apple și tindem să le dăm crezare. Ele afirma că Apple ar pregăti două prototipuri de tablete de 12.9 inch. Unul va fi un device 2 în 1 și altul va fi o tabletă standard. încă nu e clar totuși dacă Apple va lansa ambele terminale pe piață sau doar unul, dar știm că producția de masă începe în primele luni ale lui 2015.

Mac OS 10.10 Yosemite, platforma prezentată la WWDC 2014 ar fi fost aleasă pentru a rula pe acest nou gadget, mai ales că are multe în comun cu iOS, de la calendar și centrul de notificări la acea funcție de preluare a apelurilor. Aparent Apple ar pregăti și un Siri pentru Mac, deci iPad Pro va beneficia și de aportul asistentului virtual. Voi ce așteptări aveți de la acest produs?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×