LG BL40 Chocolate isi prezinta interfata si functiile (Video)

1.343 ori
<b>LG BL40 Chocolate isi prezinta interfata si functiile (Video)</b>Cel mai nou terminal din seria LG Chocolate, modelul BL40 este prezentat intr-un nou clip video, care ofera detalii despre interfata, functiile si designul sau. De asemenea, aflam ca e foarte posibil ca handsetul sa fie lansat in data de 23 august, desi...

Cel mai nou terminal din seria LG Chocolate, modelul BL40 este prezentat intr-un nou clip video, care ofera detalii despre interfata, functiile si designul sau.

De asemenea, aflam ca e foarte posibil ca handsetul sa fie lansat in data de 23 august, desi nu avem inca vreo confirmare in legatura cu aceasta data si nici in legatura cu pretul terminalului. Dupa cum probabil ati intuit, interfata noului Chocolate este o varianta a UI-ului 3D S-Class, intalnit pe majoritatea telefoanelor LG lansate in ultima vreme.

Clipul video de prezentare ne arata accelerometrul lui BL40 in actiune, reactionand bine la toate comenzile si trebuie remarcata si calitatea playbackului video pe superbul ecran cu diagonala de 4 inchi, ratie a aspectului 21:9 si rezolutie de 800 x 345 pixeli. Va reamintim ca handsetul vine cu o camera de 5 megapixeli, HSDPA, WiFi si functii media de invidiat.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×