Allview V1 Viper i 4G Unboxing & Concurs: telefon 4G accesibil dual SIM scos din cutie non-prismatică (Video)

Autor:  | Publicat în:  Allview 2.913 ori
<b>Allview V1 Viper i 4G Unboxing & Concurs: telefon 4G accesibil dual SIM scos din cutie non-prismatică (Video)</b>Ne-am obișnuit că telefoanele Allview din seria Viper să vină cu o cutie în formă de prismă, dar iată că azi primim în teste un model care e o excepție. E vorba despre Allview V1 Viper i 4G, care are o cutie dreptunghiulară normală. &nbsp;...

Ne-am obișnuit că telefoanele Allview din seria Viper să vină cu o cutie în formă de prismă, dar iată că azi primim în teste un model care e o excepție. E vorba despre Allview V1 Viper i 4G, care are o cutie dreptunghiulară normală.

El costă 649 de lei și este scos din cutie în clipul de mai jos. Terminalul a fost lansat în ianuarie 2015 și este un model dual SIM 4G accesibil. în cutie se afla manualul, bateria, încărcătorul, cablul USB, căștile și o folie protectoare pentru ecran. Acest terminal atinge o viteză maximă de download de 150 MBps și măsoară 9.55 mm în grosime.

Allview V1 Viper i 4G scos din cutie

Handsetul cântărește 149.9 grame, vine cu display TFT LCD de 4.7 inch, cu rezoluție de 854 x 480 pixeli. El rulează Android 4.4.2, folosindu-se de un procesor quad core Cortex A7 de 1.3 GHz. Avem la bord și un GPU Mali 400 MP, GPS, 8 GB stocare și 1 GB RAM. Acest model aduce și slot microSD, radio FM, voce HD și sonorizare DTS.

Allview V1 Viper i 4G Unboxing

în spate se află o cameră de 5 MP, iar în zona frontală avem una de 2 MP. încărcătorul este unul de 5 V și 1000 mA, iar bateria de 1800 mAh. Revenim foarte curând cu recenzia, dar până atunci hai să vedem cum puteți câștiga acest produs.

Iată regulile concursului:

  • Vizitați pagina de produs pe Allview.ro.
  • Like la pagina de Facebook Allview
  • Postați un comentariu la articolul de unboxing/review cu răspuns la întrebarea "Prin ce se deosebește linia de telefoane Viper de la Allview de restul terminalelor companiei?".
  • Share public pe contul vostru personal de Facebook la articol de unboxing/review

Toate aceste 4 sarcini sunt capturate sub formă de screenshot, iar cele 4 capturi sunt trimise la adresa de email concurs@mobilissimo.ro, cu subiect "Concurs Allview V1 Viper i 4G", plus numele vostru real, număr de telefon și adresa. Va avea apoi loc o extragere prin random.org a câștigătorului, după publicarea recenziei. [FORUM]

Allview V1 Viper i 4G Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×