Allview X1 Soul, singura necunoascută, prețul!

4.207 ori
<b>Allview X1 Soul, singura necunoascută, prețul!</b>Primeam acum două zile de la un tipster anonim o imagine cu un peisaj drăguț, in care câteva gâște înnotau într-un lac de acumulare. Surpriză constă că aceasta ascundea câteva informații foarte interesante! EXIF-ul fotografiei ne-a afișat...

Primeam acum două zile de la un tipster anonim o imagine cu un peisaj drăguț, în care câteva gâște înnotau într-un lac de acumulare. Surpriză constă în faptul că aceasta ascundea câteva informații foarte interesante! EXIF-ul fotografiei ne-a afișat chiar numele viitorului terminal Allview, Allview X1 Soul.

Surpriza însă nu se oprește aici! Ne-am dat seama ce este vorba de o imagine capturată cu o cameră de 13 megapixeli, ceea ce ne-a netezit oarecum drumul spre aflarea OEM-ului acestui device!

Cum V1 Viper a fost produs de Gionee, ne-a fost la îndemâna să presupunem că de data aceasta tot ei vor fi cei care vor livra celor de la Allview telefoanele branduite! Presupunerea ni s-a confirmat astăzi, de vreme ce pe site-ul Allview au apărut informații oficiale despre noul venit!

Allview X1 Soul

Practic avem de a face cu un Gionee Elife E6 aici, un smartphone în purul sens al cuvântului și pot doar să felicit Brașovenii de la Visual Fan că au decis că e timpul să ne aducă niște high-end-uri veritabile!

Cum spuneam, între timp au apărut pe site-ul celor de la Allview specificațiile oficiale și o galerie foto cu X1 Soul, astfel că avem pe masă absolut toate informațiile despre terminal, mai puțin prețul!

Allview X1 Soul, singura necunoascuta, prețul!

Cum astăzi se va lansa oficial, iar Emil Dragotă este trimisul Mobilissimo.ro la eveniment, cu siguranță vom avea în cursul zilei și acesta informație, plus cu puțin noroc, și un video hands-on în premieră!

Dar iată și principalele specificații ale lui Allview X1 Soul:

  • display de 5 inch cu rezoluție FHD / 1920x1080 pixeli;
  • procesor Mediatek quad-core la 1.5 GHz, 2 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare;
  • Android 4.2 Jelly Bean;
  • 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;
  • 13 Megapixeli și filmează la 1080p, cameră frontală de 5 Megapixeli;
  • baterie de 2000 mAh, 128 gr. și 7.9 mm grosime.
  • audio - Amplificator audio Yamaha

în final, vă invit pe forumul Mobilissimo.ro pentru a discuta despre noul Allview și sper să aflăm cât de curând și ultima necunoscită, prețul!

[UPDATE]Allview X1 Soul = 1599 lei!

Allview X1 Soul

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×