O serie de componente ale lui iPad Air 2 ajung pe web În cadrul unor fotografii

716 ori
<b>O serie de componente ale lui iPad Air 2 ajung pe web În cadrul unor fotografii</b>Cu doar o săptămână înainte de lansarea noilor iPad-uri, astăzi, o serie de componente destinate lui iPad Air 2 ajung pe web în cadrul unor fotografii ce confirmă zvonurile ajunse pe web în ultimul timp, cum ar fi prezența unui procesor Apple...

Cu doar o săptămână înainte de lansarea noilor iPad-uri, astăzi, o serie de componente destinate lui iPad Air 2ajung pe web în cadrul unor fotografii ce confirmă zvonurile ajunse pe web în ultimul timp, cum ar fi prezența unui procesor Apple A8, cât și a unui chip de memorie RAM de 2 GB.

Rând pe rând, putem observa în aceste fotografii unele componente ce se vor regăsi pe tableta iPad Air 2, componente printre care se numără noul procesor Apple A8, banda flex ce conține senzorul de amprente Touch ID, și panoul frontal al produsului ce este însoțit de digitizer.

O serie de componente ale lui iPad Air 2 ajung pe web În cadrul unor fotografii

Din punct de vedere al design-ului, iPad Air 2 nu va aduce modificări vizibile la acest capitol, inovația fiind regăsită în special la interior. Totuși, noul iPad de 9.7 inch va fi mult mai subțire și mai ușor în comparație cu generația precedentă.

O serie de componente ale lui iPad Air 2 ajung pe web În cadrul unor fotografii

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×