Amazon ar putea lansa un telefon mobil la finalul acestei luni sau un serviciu de streaming

531 ori
<b>Amazon ar putea lansa un telefon mobil la finalul acestei luni sau un serviciu de streaming</b>Amazon pregătește ceva nou pentru 2014 și nu e vorba de livrări de pachete cu drone ci de un serviciu pe care îl va lansa în curând. Faimosul retailer a trimis deja invitații presei și speculațiile afirmă că e vorba despre un serviciu de...

Amazon pregătește ceva nou pentru 2014 și nu e vorba de livrări de pachete cu drone ci de un serviciu pe care îl va lansa în curând. Faimosul retailer a trimis deja invitații presei și speculațiile afirmă că e vorba despre un serviciu de streaming… sau poate chiar un prim telefon.

Se pare că Amazon are așteptări uriașe de la această lansare, afirmându-se la nivel intern în companie ca acest produs e "mai mare decât Kindle". Au existat în ultimele zile indicii cu privire la livrarea de media digitală și la concurența cu alte companii din această zonă. Serviciului de streaming îi va fi asociat și un nou device numit Firetube, care ar putea fi acel smartphone pe care îl așteptam de atât de mulți ani.

Amazon ar putea lansa un telefon mobil la finalul acestei luni sau un serviciu de streaming

Ar putea fi vorba și despre un dongle sau chiar o consolă de jocuri sau media hub, cine știe. Marele eveniment are loc în Boston, pe 30 ianuarie și va dura 2 ore și jumătate. Ultima oară când am auzit de un telefon Amazon, brevetele ne prezentau și un ecran 3D la bordul său. Ar avea succes un astfel de device în ziua de azi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×