Prototipul Nokia Normandy apare Într-o nouă imagine

Autor:  | Publicat în:  Nokia 892 ori
<b>Prototipul Nokia Normandy apare Într-o nouă imagine</b>Iată că nu este zi în care să nu vedem ceva nou despre presupusul Nokia Normandy, primul telefon cu Android a celor de la Nokia. Dacă ieri vă prezentam o randare pentru presă în care terminalul rula o versiune modificată de Android, împreună cu...

Iată că nu este zi în care să nu vedem ceva nou despre presupusulNokia Normandy, primul telefon cu Android a celor de la Nokia. Dacă ieri vă prezentam o randare pentru presă în care terminalul rula o versiune modificată de Android, împreună cu interfața Metro UI, astăzi putem admira o primă fotografie live cu acest terminal.

Imaginea a fost postată pe contul de twitter@vizileaks și ne dezvăluie poziționarea butoanelor de volum și a butonului de unlock. De asemenea, privind imaginea de mai sus putem observa și un mic LED Flash situat lângă camera foto.

Autorul postării mai afirmă și faptul că acest telefon renunță la butoanele android software de pe ecran. Deși imaginea este destul de blurată în partea de jos, ne putem face o idee despre cum va arăta acest terminal. Marea întrebare rămâne aceea dacă acesta va fi primul telefon al companiei cu android, sau va fi doar o nouă interfață pentru seria Asha. Voi ce credeți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×