Android 2.3.3 ajunge pe Galaxy S, sub formă de ROM postat pe web

3.303 ori
<b>Android 2.3.3 ajunge pe Galaxy S, sub formă de ROM postat pe web</b>Cei de la XDA Developers au din nou ceva interesant pentru noi și de această dată este vorba despre ROM-ul Gingerbread Android 2.3.3 pentru Samsung Galaxy S. Acesta a scăpat pe web cu foarte puțin timp în urmă și aici vorbim despre versiunea...

Cei de la XDA Developers au din nou ceva interesant pentru noi și de această dată este vorba despre ROM-ul Gingerbread Android 2.3.3 pentru Samsung Galaxy S. Acesta a scăpat pe web cu foarte puțin timp în urmă și aici vorbim despre versiunea XXJVK, care funcționează pe varianta internațională a terminalului, Samsung I9000.

Minutul 5:

Android 2.3.3 duce nivelul API la 10 și vine cu îmbunătățiri minore la capitolul grafică, framework media, recunoaștere vocală și conexiune Bluetooth. Integrat în acest articol puteți vedea un clip video care prezintă noul ROM rulând pe un Samsung Galaxy S, dar și un mic ghid de instalare. Vă recomandăm să fiți precauți, chiar dacă am aflat că acesta ar fi un firmware oficial.

Există totuși riscul ca instalarea să meargă prost și să pierdeți toate datele de pe handset. Găsiți ROM-ul aici și vă reamintim că o actualizare oficială de software va sosi în curând, deci dacă așteptați, puteți evita problemele. Iată și un ghid video pentru cei deja inițiați (min. 2:30):

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×