Samsung Galaxy S II, Într-un preview detaliat: incredibil de subțire și de puternic! (Video)

2.524 ori
<b>Samsung Galaxy S II, Într-un preview detaliat: incredibil de subțire și de puternic! (Video)</b>După ce am fost printre primii care au pus mâna pe un Samsung Galaxy S II luna trecută la MWC 2011, ucrainienii norocoși de la gagadget.com au obținut smartphone-ul pentru un preview. Ei bine, se pare că acest telefon dual core este pe atât de...

După ce am fost printre primii care au pus mâna pe un Samsung Galaxy S II luna trecută la MWC 2011, ucrainienii norocoși de la gagadget.com au obținut smartphone-ul pentru un preview. Ei bine, se pare că acest telefon dual core este pe atât de subțire și puternic pe cât speram că e.

Vorbim totuși despre unul dintre cele mai subțiri terminale din lume, cu greutate de 116 grame și grosime de doar 8.5 mm. Sub carcasa sa se ascunde un CPU Exynos dual core de 1 GHz, iar în partea frontală se afla un display Super AMOLED Plus de 4.3 inchi, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli. Telefonul rulează Android 2.3 Gingerbread, vine cu interfața TouchWiz 4.0 și 1GB RAM.

Gagadget afirmă că există o schimbare clară la capitolul calitate a materialelor, în comparație cu primul Galaxy S. Partea carcasei care acoperă bateria este fabricată dintr-un material care nu reține atât de multe amprente, iar handsetul este... încă o dată, incredibil de subțire! Dacă vă mai amintiți, trimisul nostru la MWC, Zsolt, a insistat să arate publicului că Galaxy S II chiar are bateria atașată, deoarece părea prea ușor.

Un defect al noului model Galaxy S ar fi lipsa butonului pentru cameră, pe care l-am regretat și pe Nexus S. în ce privește software-ul și interfața, veți putea controla telefonul cu ajutorul unor gesturi, iar organizarea meniurilor se va baza mult pe widgeturi. Mai multe detalii despre telefon, captura să 1080p și altele aflați din clipul de mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×