Android 3.0 (Gingerbread), lansat in trimestrul 4 2010; noi terminale HTC Android scapa pe web!

1.505 ori
<b>Android 3.0 (Gingerbread), lansat in trimestrul 4 2010; noi terminale HTC Android scapa pe web!</b>De abia a trecut nebunia lansarii lui Android 2.2 (Froyo) in cadrul evenimentului Google I/O 2010 si iata ca aflam informatii despre Android 3.0, care va purta numele de cod Gingerbread. Noua versiune va fi disponibila in ultimul trimestru al acestui an,...

De abia a trecut nebunia lansarii lui Android 2.2 (Froyo) in cadrul evenimentului Google I/O 2010 si iata ca aflam informatii despre Android 3.0, care va purta numele de cod Gingerbread. Noua versiune va fi disponibila in ultimul trimestru al acestui an, dar acesta este singurul detaliu pe care il avem deocamdata despre OS.

Intre timp, Engadget a descoperit cateva terminale noi HTC care ruleaza Android, precum modelul Vision, de mai jos:

Evident, aceasta nu este o imagine reala cu HTC Vision, ci un design creat in functie de zvonurile legate de handset. Aparent, Vision combina trasaturile lui HTC Desire cu cele ale lui Touch Pro2. Handsetul vine cu un display touch WVGA, Android 2.2 si o tastatura glisanta QWERTY.

HTC Glacier

Engadget a mai descoperit inca 2 modele HTC, pe numele lor Glacier si LED, care ar putea chiar sa soseasca la finalul anului cu Android 3.0 la bord. Pana ce aceste zvonuri se vor transforma in certitudini, va reamintim ca a ramas mai putin de o saptamana pana expira termenul de inscriere in concursul Romanian Android Challenge, destinat developerilor Android din Romania si organizat de HTC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×