Android 4.3 poate fi instalat acum pe Samsung Galaxy S4; Detalii aici!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.360 ori
<b>Android 4.3 poate fi instalat acum pe Samsung Galaxy S4; Detalii aici!</b>Dacă vi se părea mare lucru faptul că puteți importa aplicațiile stock și un custom ROM de pe Galaxy S4 și HTC One Google Edition, ei bine stați să vedeți ce v-am pregătit. Cum vă sună Android 4.3 Jelly Bean rulând pe modelul vostru Galaxy...

Dacă vi se părea mare lucru faptul că puteți importa aplicațiile stock și un custom ROM de pe Galaxy S4 și HTC One Google Edition, ei bine stați să vedeți ce v-am pregătit. Cum vă sună Android 4.3 Jelly Bean rulând pe modelul vostru Galaxy S4?

Cei de la Sammobile.com au obținut firmware-ul de test pentru Android 4.3 de pe Galaxy S4 Google Play Edition (GT-I9505G) și l-au portat pe un Galaxy S4 standard, adică varianta GT-I9505 pe care o testăm și noi acum la Mobilissimo.ro. Portul Android 4.3 este complet funcțional și nu există nici măcar o funcție inactivă. Rețineți că acest firmware nu este flashable prin Odin, el va anula garanția terminalului și nu ar trebui să încercați un asemenea procedeu dacă nu aveți câteva cunoștințe de bază cu privire la flashing.

Android 4.3 poate fi instalat acum pe Samsung Galaxy S4; Detalii aici!

Puteți descărca de aici pachetul software necesar pentru a instala Android 4.3 pe Galaxy S4, apoi veți copia ROM-ul pe cardul SD intern al telefonului. Intrați în Recovery Mode (Power + Volume Up + Home), faceți un factory reset și flashuiti ROM-ul cel nou. Apoi urmează un reboot și veți fi printre primii din lume cu Android 4.3 pe telefon!

Vă așteptam nerăbdători cu feedback!

*Evident nu putem face asta terminalului oferit în teste de către evoMAG.ro :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×