Samsung Galaxy S4 Mini debutează În România prin evoMAG.ro

3.341 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Mini debutează În România prin evoMAG.ro</b>De abia prezentat în cadrul Samsung Premiere 2013 săptămâna trecută, Samsung Galaxy S4 Mini a fost confirmat pentru debutul în România, prin intermediul retailerului evoMAG.ro. Telefonul poate fi admirat în imaginea de mai jos și aflăm în...

De abia prezentat în cadrul Samsung Premiere 2013 săptămâna trecută, Samsung Galaxy S4 Mini a fost confirmat pentru debutul în România, prin intermediul retailerului evoMAG.ro. Telefonul poate fi admirat în imaginea de mai jos și aflăm în următoarele rânduri ce ne rezervă.

Handsetul adopta aceeași linie de design ca și Galaxy S4, dar într-o variantă mai compactă. Terminalul măsoară 8.94 mm în grosime și vine cu un display cu diagonală de 4.3 inch. Ca și în cazul lui Galaxy S4, mai multe modele S4 Mini interconectate pot acționa drept un sistem audio care dă play la aceeași melodie și generează o petrecere pe loc.

și aplicația S Health este inclusă pe acest terminal, monitorizând antrenamentele, numărul de calorii și numărul de pași pe care îi face utilizatorul. Samsung Galaxy S4 Mini va sosi la evoMAG.ro pe alb sau negru și e disponibil prin precomanda acum la prețul de 2.099 lei. Dotările sale includ un display Super AMOLED qHD, 8 GB memorie internă, slot microSD, procesor dual core Snapdragon 400 de 1.7 GHz și camera de 8 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×