Android 5.0 Lollipop ajunge pe Samsung Galaxy S5 În decembrie

4.382 ori
<b>Android 5.0 Lollipop ajunge pe Samsung Galaxy S5 În decembrie</b>Sony, Motorola, HTC și LG și-au exprimat în ultima săptămână planurile legate de actualizarea la Android 5.0 Lollipop și așteptăm și o reacție din partea celor de la Samsung. Ea a venit astăzi, sud coreenii confirmând perioada în care cea...

Sony, Motorola, HTC și LG și-au exprimat în ultima săptămână planurile legate de actualizarea la Android 5.0 Lollipop și așteptăm și o reacție din partea celor de la Samsung. Ea a venit astăzi, sud coreenii confirmând perioada în care cea mai nouă versiune de Android va sosi pe flagshipul sau din acest an.

E vorba despre Samsung Galaxy S5, iar el va primi Android 5.0 Lollipop în decembrie. Din câte știm există o oarecare tensiune între Google și Samsung, legat de modul în care asiaticii customizeaza Android prin skinul TouchWiz. Orice review ai privi și pe oricine ai întreba, publicul pare nemulțumit de TouchWiz și de faptul că el este lent și plin de bloatware. Suntem curioși și dacă Samsung va adapta interfața sa la experiența Android Lollipop.

Asta înseamnă o nouă zona de multitasking, animații noi pentru interfața și noi iconuri. Android 5.0 este platformă care aduce cele mai multe modificări de la Android 4.0 ICS incoace, având și un boost pe partea de baterie, performanta și un minimalism impus prin Material Design. De remarcat și trecerea la runtime-ul ART și ne așteptăm și la creșteri ale performanțelor în benchmarkuri odată cu sosirea noului OS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×