Android 6.0.1 vine la pachet cu funcţii extinse pentru muchiile curbate de pe modelele Samsung Galaxy Edge

1.610 ori
<b>Android 6.0.1 vine la pachet cu funcţii extinse pentru muchiile curbate de pe modelele Samsung Galaxy Edge</b>Unul dintre neajunsurile subliniate &icirc;n recenziile de modele Samsung Galaxy Edge e faptul că muchiile nu au mai multe funcţii software asociate. Ele afişau doar o listă de shortcuturi către contacte, aplicaţii şi notificări, &icirc;n mare. Ei...

Unul dintre neajunsurile subliniate în recenziile de modele Samsung Galaxy Edge e faptul că muchiile nu au mai multe funcţii software asociate. Ele afişau doar o listă de shortcuturi către contacte, aplicaţii şi notificări, în mare. Ei bine, se pare că actualizarea la Android 6.0.1 va aduce funcţionalitate extra.

Observăm în clipul de mai jos că o întreagă serie de aplicaţii pot fi rulate într-o fâşie verticală mai lata acum, inclusiv Twitter, vreme, Yahoo Mail şi tot soiul de tooluri. De asemenea, coloana şi-a dublat lăţimea şi poate afişa deci de 2 ori mai multe iconuri. S-au înmulţit şi opţiunile asociate acelei muchii curbate şi sper ca ambele să beneficieze de nouă funcţionalitate, nu doar cea din dreapta.

În acest clip îl vedem pe Samsung Galaxy S6 Edge rulând Android 6.0.1, iar aplicaţiile ce pot rula în tandem cu acele muchii se împart în două: feeduri Edge, care permit afişarea de informaţii şi panouri Edge cu funcţii extra. Mulţi posesori Galaxy S6 şi S6 Edge aşteaptă în continuare actualizarea la Marshmallow, care ar trebui teoretic să vină în această lună, dar are mai mari şanse să sosească în ianuarie totuşi.

Rămâne de văzut dacă ea va aduce şi aceste funcţii extra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×