Mobilissimo Awards 2015: Iată telefonul anului, după media redactorilor - Samsung şi iPhone la putere!

1.980 ori
<b>Mobilissimo Awards 2015: Iată telefonul anului, după media redactorilor - Samsung şi iPhone la putere!</b>&nbsp; De-a lungul ultimei luni aţi putut vedea topurile redactorilor Mobilissimo.ro cu cele 10 telefoane pe care le consideră cele mai bune &icirc;n anul 2015. A venit acum momentul ca aceste topuri să se transforme &icirc;ntr-unul unificat, ca o...

De-a lungul ultimei luni aţi putut vedea topurile redactorilor Mobilissimo.ro cu cele 10 telefoane pe care le consideră cele mai bune în anul 2015. A venit acum momentul ca aceste topuri să se transforme într-unul unificat, ca o medie a preferinţelor noastre, pe baza unui sistem de puncte, ce va defini podiumul anului curent. Vă reamintim ca anul trecut a triumfat OnePlus One, urmat de Galaxy Note 4 si iPhone 6 Plus

Sistemul de puncte e foarte simplu: telefonul aflat pe primul loc în topurile preferinţelor redactorilor primeşte 10 puncte, în vreme ce modelul de pe locul 10 are 1 punct. Locul 2 primeşte 9 puncte, locul 3 8 puncte şi tot aşa. După centralizarea topurilor 10 ale lui Ervin, Alex, Claudiu, Liviu şi Radu, se pare Samsung Galaxy S6 Edge+ e marele campion al acestui an, cu 36 de puncte.

 ErvinAlexClaudiuLiviuRadu
1Note 5Galaxy S6 Edge+iPhone 6sMate 8S6 Edge+
2iPhone 6s PlusGalaxy S6 EdgeMate SGalaxy S6 Edge+Note 5
3Mate SiPhone 6s PlusGalaxy S6 EdgeiPhone 6s PlusLG G4
4Galaxy S6 Edge+Note 5Galaxy S6LG V10iPhone 6s Plus
5Galaxy S6Galaxy S6Moto X ForceZ5 PremiumGalaxy S6
6LG G4iPhone 6sHuawei P8Nexus 6PLumia 950
7iPhone 6sLG G4Redmi Note 3LG G4Galaxy A5
8Z5 PremiumAllview P8 EnergyOnePlus XOnePlus2Nexus 6P
9Mate 8Marshall LondonXperia C5 UltraMate SMate S
10Nexus 6PC5 ultraZenfone 2Nexus 5xXperia Z5

Samsung Galaxy S6 Edge+ şi-a adjudecat primul loc, atât prin prisma designului său arătos şi premium, cu acele muchii curbate elegante, cât şi datorită unei camere excelente, unui ecran foarte luminos, baterii bune şi hardware performant. Până şi TouchWiz a evoluat si s-a maturizat. Acest telefon a ocupat locul întâi în topul lui Alex şi Radu, fiind pe locul 2 pentru Liviu, locul 4 pentru Ervin şi neapărând în topul lui Claudiu.

Pe locul 2, la doar 4 puncte distanţa se află iPhone 6S Plus, în vreme ce ecartul către locul 3 mult mai mare, Samsung Galaxy Note 5 obţinând 26 de puncte. El este urmat foarte îndeaproape de Galaxy S6, cu 25 de puncte, iar pe locul 5 se află LG G4, cu 21 de puncte, la egalitate cu Huawei Mate S de altfel.

Mobilissimo Awards 2015: Iată telefonul anului, după media redactorilor - Samsung şi iPhone la putere!

iPhone 6S Plus a fost pe locul 2 pentru Ervin, locul 3 pentru Alex şi locul 3 pentru Liviu, fiind plasat pe poziţia a patra de Radu. La acest model a fost apreciată camera fantastică, dar şi designul premium, performanța excelentă şi noutăţile precum 3D Touch sau iOS 9 cel foarte evoluat. Galaxy Note 5 a ajuns pe podium din postura de loc întâi pentru Ervin, care a apreciat funcţiile sale de productivitate şi designul mult evoluat faţă de predecesor. Performanța fără cusur și camera excelentă au fost de asemenea importante.

Acelaşi Note 5 a fost pe locul 4 pentru Alex şi locul 2 pentru Radu. LG V10, Xiaomi Redmi Note 3 şi Moto X Force ar putea fi considerate surprizele acestui top, împreună cu Marshall London. Având în vedere anul excelent al celor de la Huawei, remarcăm şi prezenţa lor cu loc fruntaş în topurile lui Claudiu şi Liviu.

Iată cum arată clasamentul final:

  1. Samsung Galaxy S6 Edge+
  2. iPhone 6s Plus
  3. Samsung Galaxy Note 5
  4. Samsung Galaxy S6
  5. LG G4
  6. Huawei Mate S
  7. iPhone 6s
  8. Samsung Galaxy S6 Edge
  9. Huawei Mate 8
  10. Huawei Nexus 6P

In data de 30 decembrie vom reveni cu topul telefoanelor în funcţie de preferinţele cititorilor, centralizat în urma voturilor voastre. Va invitam la comentarii pe seama acestui top mai jos si pe forum.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×