Android M vine cu suport pentru rezoluţii 4K, semnalând sosirea tabletelor şi telefoanelor cu astfel de ecrane

783 ori
<b>Android M vine cu suport pentru rezoluţii 4K, semnalând sosirea tabletelor şi telefoanelor cu astfel de ecrane</b>Odată cu sosirea lui Android M au apărut şi indicii cu privire la evoluţia terminalelor mobile pe viitor. Ea presupune, printre altele şi trecerea la rezoluţia 4K, suportată pe noul Android anunţat la I/O 2015. &nbsp; Telefoanele Quad HD au fost...

Odată cu sosirea lui Android M au apărut şi indicii cu privire la evoluţia terminalelor mobile pe viitor. Ea presupune, printre altele şi trecerea la rezoluţia 4K, suportată pe noul Android anunţat la I/O 2015.

Telefoanele Quad HD au fost la modă în ultimul an şi înainte să apară LG G3 se zvonea că el va trece chiar la un nivel superior, cu câteva sute de pixeli în plus. Ei bine, între timp Android M a adăugat suportul pentru rezoluţii 4K, semn că în curând vom avea pe mâna smartphone-uri şi tablete cu rezoluţii populare pe televizoarele smart.

Mai precis e vorba despre 3840 x 2160 pixeli, iar experţii afirma că vom vedea primele telefoane şi tablete cu această rezoluţie în toamna acestui an. În ultima vreme au apărut şi speculaţii că Galaxy Note 5 va adopta un ecran 4K de 6 inch, aliniindu-se astfel cu suportul pentru rezoluţii ridicate din Android M. Alte firme precum Huawei au realizat totuşi că nu e momentul să facă trecerea nici măcar la Quad HD şi militează împotriva acestei mode.

Evident, bateria va fi prima afectată de pixelii prea mulţi...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×