Co-fondatorul OnePlus confirmă faptul că succesorul lui One nu va fi lansat mâine pe 1 iunie

1.115 ori
<b>Co-fondatorul OnePlus confirmă faptul că succesorul lui One nu va fi lansat mâine pe 1 iunie</b>Deși m&acirc;ine pe data de 1 iunie cei de la OnePlus au pregătit un anunț pentru noi, se pare că acesta nu va face referire la succesorul lui One, ci poate doar la o ieftinere a actualului model și extinderea disponibilității sale la nivel global....

Deși mâine pe data de 1 iunie cei de la OnePlus au pregătit un anunț pentru noi, se pare că acesta nu va face referire la succesorul lui One, ci poate doar la o ieftinere a actualului model și extinderea disponibilității sale la nivel global. Informații referitoare la debutul lui OnePlus 2 pe piață sosesc chiar din partea co-fondatorului companiei, și anume Carl Pei.

Acesta declară că noul model va fi lansat în trimestrul 3 (iulie-septembrie) din acest an, și nu în luna iunie așa cum ne așteptam. Totodată, Carl Pei ține să precizeze faptul că telefonul va fi vândut prin același sistem de invitații, cu mențiunea că în acest an vor avea șansa mai multe persoane de a pune mâna pe o invitație.

În același timp aflăm că cei de la OnePlus au prezis inițial că vor vinde doar 50.000 - 100.000 de terminale One, număr care a ajuns la ora actuală la cifra de 1.000.000 de unități. Aparent, și succesorul actualului model va păstra un preț de buget, o strategie care s-a dovedit a fi câștigătoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×