Scandalul "Bendgate" este atât de viral Încât ajunge În top 10 clipuri YouTube că popularitate pe 2014

Autor:  | Publicat în:  Apple 700 ori
<b>Scandalul "Bendgate" este atât de viral Încât ajunge În top 10 clipuri YouTube că popularitate pe 2014</b>Dacă mă puneți să ghicesc care sunt cele mai de succes clipuri YouTube din 2014, voi ghici că unul dintre ele are de-a face cu fotbalul, unul are legătură cu un concurs de talente și unul este o reclamă. Ei bine și controversatul test Bendgate...

Dacă mă puneți să ghicesc care sunt cele mai de succes clipuri YouTube din 2014, voi ghici că unul dintre ele are de-a face cu fotbalul, unul are legătură cu un concurs de talente și unul este o reclamă. Ei bine și controversatul test Bendgate al lui iPhone 6 Plus a ajuns în top 10, ba chiar la mijlocul topului.

Lista de clipuri virale se bazează pe numărul de vizualizări, pe numărul de partajări, comentarii, like-uri și multe altele. Al cincilea cel mai popular clip viral este "iPhone 6 Plus Bend Test" de la Unbox Therapy, care a luat cazurile izolate de îndoire ale phabletului și le-a dus pe culmile viralitatii. în acest moment clipul are peste 59 de milioane de vizualizări, asta în vreme ce clipul de pe locul 1 are 114 milioane de vizualizări este acela cu simpaticul câine în costum de păianjen de Halloween.

Pe locul 10 este un clip legat de hartuirea femeilor din New York, care atinge puțin peste 37 de milioane de vizualizări. Având în vedere că Bendgate s-a stins destul de rapid, pot spune că Apple nu a avut o problemă prea mare cu acest fenomen. Ar trebui menționată în cărțile de PR abordarea lor și aici s-a văzut calmul lui Cook versus colericul Jobs.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×