Apple crește comenzile de modele iPhone 6, Foxconn construiește o nouă fabrică pentru a face față

Autor:  | Publicat în:  Foxconn 936 ori
<b>Apple crește comenzile de modele iPhone 6, Foxconn construiește o nouă fabrică pentru a face față</b>Foxconn este un partener esențial pentru Apple, compania chineză producând terminalele iPhone ale firmei din Cupertino, dar în urma suplimentarii comenzilor cu ocazia sosirii lui iPhone 6 e nevoie de upgrade-uri. Am aflat cu câteva zile în urmă că...

Foxconn este un partener esențial pentru Apple, compania chineză producând terminalele iPhone ale firmei din Cupertino, dar în urma suplimentarii comenzilor cu ocazia sosirii lui iPhone 6 e nevoie de upgrade-uri. Am aflat cu câteva zile în urmă că Foxconn va folosi roboți în linia sa de producție și că va angaja lucrători în plus, dar se pare că tot nu e de ajuns. Acum aflăm că se va deschide o nouă fabrică Foxconn.

Nouă fabrică va fi inaugurată în regiunea Anhui, care are avantaje fiind aproape de marii producători din industria sticlei. în ultimii 20 de ani Foxconn a construit numeroase fabrici în China, în regiuni că Shenzhen, Yantai, Kunshan și  altele. Ultimii ani au adus o creștere a costurilor asociate forței de muncă, iar Foxconn a început să scadă ritmul de construcție a fabricilor sale.

Dacă am înțeles bine de la sursa informațiilor, s-ar părea că Foxconn are peste 100 de milioane de muncitori, ceea ce mi se pare uriaș și probabil cu un zero în plus. știam deja că firma cauta în jur de 100.000 de noi muncitori pentru a face față cererii crescute de modele iPhone, odată cu sosirea lui iPhone 6. Trebuie să menționez și că Foxconn își produce singura roboții folosiți pentru a construi iPhone-uri, deci acest colos e o companie a viitorului, de care vom mai auzi mulți ani.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×