Google Pixel 3 XL primeşte suport pentru Fuchsia OS mulţumită unui dezvoltator indie

978 ori
<b>Google Pixel 3 XL primeşte suport pentru Fuchsia OS mulţumită unui dezvoltator indie</b>Google Fuchsia OS este proiectul care ne-ar putea aduce succesorul lui Android în următorii ani, aşa că îi analizăm evoluţia cu mare atenţie. La ultima verificare era testat pe telefoane Huawei, iar acum ajunge pe Google Pixel 3 XL.

Google Fuchsia OS este proiectul care ne-ar putea aduce succesorul lui Android în următorii ani, aşa că îi analizăm evoluţia cu mare atenţie. La ultima verificare era testat pe telefoane Huawei, iar acum ajunge pe Google Pixel 3 XL.

Iniţiativa îi aparţine unui dezvoltator independent. Platforma este foarte versatilă, fiind testată în trecut şi pe device-uri precum Google Home Hub și Pixelbook. O schimbare de cod realizată în ultimele 36 de ore în codul sursă al lui Fuchsia pare să ofere suport pentru Pixel 3 XL. Informaţia a apărut pe Reddit, iar codul permite bootarea kernel-ului Zircon, minimul necesar pentru a rula un OS pe un device. Afişează consola virtuală Zircon pe telefon şi permite accesul la Fuchsia.

Google Pixel 3 XL

Evident nu le recomandăm posesorilor de Pixel 3 XL să facă experimente de gen, riscând să îşi brickuiască telefonul. Nouă linie de cod nu vine de la Google, după cum am menţionat mai sus, ci de la dezvoltatorul Zhuowei Zhang. Acesta este cunoscut în comunitatea fanilor Minecraft de pe Android, drept dezvoltatorul lui BlockLauncher.

Acela este un tool care îţi permite să foloseşti shadere şi mod-uri în Minecraft Pocket Edition. Fuchsia a mai ajuns şi pe Huawei Honor Play şi am auzit că s-ar pregăti să ruleze aplicații Android. Varianta sa finală mai are de aşteptat, fiind vehiculat anul 2023 pentru debut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×