Aplicația Windows Maps primește funcția de navigare turn-by-turn odată cu noul update pentru desktop și mobil

792 ori
<b>Aplicația Windows Maps primește funcția de navigare turn-by-turn odată cu noul update pentru desktop și mobil</b>Printre aplicațiile de navigare disponibile la ora actuală, se află și Windows Maps, software ce primește astăzi un update pentru Windows 10 și Windows 10 Mobile. De departe, cea mai interesantă funcție adusă la pachet este cea de navigare...

Printre aplicațiile de navigare disponibile la ora actuală, se află și Windows Maps, software ce primește astăzi un update pentru Windows 10 și Windows 10 Mobile. De departe, cea mai interesantă funcție adusă la pachet este cea de navigare turn-by-turn, care oferă ghidare pe benzile de circulație.

De asemenea, odată cu această actualizare vom primi și funcția Cameras, prin care putem observa condițiile de trafic prin intermediul camerelor video de supraveghere amplasate pe străzi. Aparent, primim suport pentru aproximativ 35.000 de camere ce supraveghează traficul în 11 țări.

Nu în ultimul rând, Microsoft introduce funcția de ghidare one-tap prin care anumite trasee stabilite dinainte (exemplu: acasa-serviciu), vor fi afișate doar prin apăsarea unui buton. În ziua de 24 decembrie îl vom putea urmări și pe Moș Crăciun în călătoria din jurul lumii ce va fi monitorizată de Windows Maps. Puteți descărca aplicația de aici (Windows 10 / Windows 10 Mobile).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×