Apple a făcut o ofertă pentru brevetele BlackBerry, oficialii companiei canadiene au refuzat-o

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.007 ori
<b>Apple a făcut o ofertă pentru brevetele BlackBerry, oficialii companiei canadiene au refuzat-o</b>BlackBerry a fost curtată&nbsp;în ultima vreme de numeroase companii, mai ales pentru faptul că prețul sau a scăzut dramatic pe fondul pierderii CEO-ului și stării de vrie a companiei. Apple încearcă să obțină beneficii din decăderea acestei...

BlackBerry a fost curtată în ultima vreme de numeroase companii, mai ales pentru faptul că prețul sau a scăzut dramatic pe fondul pierderii CEO-ului și stării de vrie a companiei. Apple încearcă să obțină beneficii din decăderea acestei firme, făcând o ofertă pentru brevetele BB.

Totuși oficialii companiei canadiene nu s-au lăsat convinși și au refuzat oferta celor de la Apple. Printre marile nume interesate de BlackBerry se număra Apple, Lenovo și Microsoft, dar și Samsung, fiecare cu intenția de a prelua o porțiune a companiei. Reuters afirma că oficialii companiei au decis să nu despartă producătorul de smartphone-uri și să nu îl vândă pe bucăți, deoarece nu ar fi în interesul acționarilor.

BlackBerry are câteva proprietăți intelectuale cu privire la tehnologii wireless care ar putea fi foarte valoroase pentru Apple, care se lupta cu Samsung și Motorola la tribunal pentru astfel de brevete. BlackBerry a primit o infuzie de capital de 1 miliard de dolari zilele trecute, care probabil că o va ține în viață până se hotărăște falimentul său și vânzarea companiei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×