Samsung Galaxy Note 12.2 primește certificare FCC și Bluetooth

1.037 ori
<b>Samsung Galaxy Note 12.2 primește certificare FCC și Bluetooth</b>Samsung Galaxy Note 12.2 este din nou în centrul atenției, mai ales după ce aflăm faptul că aceasta a primit recent certificare FCC și Bluetooth. Acest lucru vine ca răspuns la zvonurile din ultima perioadă care vorbeau despre o posibilă tabletă...

Samsung Galaxy Note 12.2 este din nou în centrul atenției, mai ales după ce aflăm faptul că aceasta a primit recent certificare FCC și Bluetooth. Acest lucru vine ca răspuns la zvonurile din ultima perioadă care vorbeau despre o posibilă tabletă Note 12.2 și aduceau și o serie de specificații.

Deși nu avem certitudinea că cea din poza de mai sus este într-adevăr Galaxy Note 12.2, având la dispoziție doar numele SM-P900, putem bănui că este vorba despre o versiune wi-fi a lui Galaxy Note 12.2, iar acel locaș din stânga sus să fie cel pentru stylus-ul S-Pen. Recent pe la FCC a trecut și o versiune SM-P905 ce a avut parte de același tratament.

Samsung Galaxy Note 12.2

în cea de-a 2-a imagine avem posibilitatea să aflăm mai multe detalii despre dimensiunile tabletei, aceasta are o diagonală de 358 mm, înălțime de 295 mm și o lațime de 204 mm. Cum sărbătorile de iarnă bat la ușă acesta ar fi un moment numai bun pentru prezentarea acestei tablete. Samsung Galaxy Note 12.2 ar putea debuta la CES 2014 sau la MWC 2014 împreună cu alte produse din gama Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×