Apple conspiră să distrugă Android, calea de acces ideală fiind HTC

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.996 ori
<b>Apple conspiră să distrugă Android, calea de acces ideală fiind HTC</b>E știut faptul că Android îi este deja superior lui iOS când vine vorba de cotă de piață, iar Steve Jobs și ai săi trebuie să facă ceva pentru a opri ascensiunea platformei Google. O idee ar fi duelurile legale pe bază de brevete, cum este...

E știut faptul că Android îi este deja superior lui iOS când vine vorba de cotă de piață, iar Steve Jobs și ai săi trebuie să facă ceva pentru a opri ascensiunea platformei Google. O idee ar fi duelurile legale pe bază de brevete, cum este cazul celui cu Samsung și mai nou și cu HTC. Problema e că HTC nu are un portofoliu atât de bogat de brevete și este punctul slab al "armatei" Android.

Deja HTC a înregistrat o înfrângere în sala de judecată în fața celor de la Apple, dar există posibilitatea unui apel. Dacă gigantul din Cupertino câștigă, atunci produsele HTC ar putea să nu mai fie vândute în SUA, sau există varianta unei intelegei cu Apple pentru plata unor taxe pe brevetele folosite. Situația nu arată prea bine pentru HTC, care se bazează pe modelele Android pentru profiturile sale din SUA.

Evident există și alte piețe pe care taiwanezii activează, dar Statele Unite dictează trendurile actuale. în plus, există și teama că Google ar putea să nu mai colaboreze cu HTC în implementarea lui Android pe terminalele sale. Există și varianta ca producătorul asiatic să se axeze pe Windows Phone 7, căruia analiștii îi prezic un viitor luminos, sau să lupte în continuare cu Apple, sperând ca vânzările sale de modele Android să nu fie interzise în SUA.

Interesant e faptul că și Motorola are un proces pe rol cu Apple, știut fiind faptul că producătorul lui Xoom și Droid are cel mai bogat portofoliu de brevete de până acum. Dacă Motorola câștiga, atunci acest partener de Android al lui HTC ar putea ajuta compania taiwaneză, desființând brevetele invocate de Apple.

între timp creatorul lui iPhone, iPod și iPad are pregătit un alt proces împotriva HTC, de această dată bazat pe 16 brevete, deci chiar dacă Apple pierde cu Motorola, soarta HTC este în continuare nesigură. își va adjudeca Apple o astfel de victorie murdară, pe seama avocaților și nu a vânzărilor?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×