LG G4 ar putea sosi la pachet cu un senzor foto de 20.7 megapixeli!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.817 ori
<b>LG G4 ar putea sosi la pachet cu un senzor foto de 20.7 megapixeli!</b>După ce acum câteva zile vă vorbeam despre o serie de prime zvonuri cu privire la specificațiile ce ar putea fi incluse pe flagship-ul Samsung Galaxy S6, iată că astăzi este rândul lui LG G4 să intre în programul de speculații, prima...

După ce acum câteva zile vă vorbeam despre o serie de prime zvonuri cu privire la specificațiile ce ar putea fi incluse pe flagship-ul Samsung Galaxy S6, iată că astăzi este rândul lui LG G4 să intre în programul de speculații, prima componentă de pe listă fiind camera foto.

Aflăm că astăzi, în cadrul târgului Korea Electronics Show (KES), LG Electronics tocmai a dezvăluit un modul de cameră foto ce va fi integrat pe smartphone-urile high-end ce vor fi produse anul viitor. Senzorul acestui modul aduce o rezoluție de 20.7 megapixeli și un sistem de stabilizare optică îmbunătățit.

Din punct de vedere tehnic, ni se aduce la cunoștiință faptul că senzorul actual prezent pe LG G3 are un unghi de corectare OIS de 0.5, în timp ce noul modul proaspăt lansat oferă un unghi de corectare de 0.7.

Astfel, LG G4 ne va impresiona la capitolul stabilizare optică, o valoare mai mare a unghiului de corectare însemnând fotografii mult mai reușite în caz de mișcări bruște apărute în momentul realizării unei fotografii. Dacă Galaxy S6 și LG G4 încep să se dezvăluie, nu putem decât să ne întrebăm oare ce ne pregătește HTC One (M9)?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×