Apple distribuie În aceste momente actualizarea la iOS 8.0.2; problemele cu rețeaua și Touch ID sunt acum rezolvate

Autor:  | Publicat în:  Apple 975 ori
<b>Apple distribuie În aceste momente actualizarea la iOS 8.0.2; problemele cu rețeaua și Touch ID sunt acum rezolvate</b>Dacă e să ne luăm după ce se întâmplă în ultimele zile, se pare că gigantul Apple nu o duce prea bine, compania fiind criticată atât pentru problemele întâmpinate de către utilizatori cu iPhone 6 Plus, terminale ce se îndoaie în buzunar,...

Dacă e să ne luăm după ce se întâmplă în ultimele zile, se pare că gigantul Apple nu o duce prea bine, compania fiind criticată atât pentru problemele întâmpinate de către utilizatori cu iPhone 6 Plus, terminale ce se îndoaie în buzunar, cât și pentru update-ul iOS 8.0.1 care a făcut mai mult rău decât bine.

Astfel, nefericiții utilizatori ce au instalat iOS 8.0.1, au remarcat faptul că rețeaua celulară dispăruse, dar și unele probleme cu senzorul de amprente Touch ID. Pentru a veni în ajutorul celor care au instalat acest update, Apple distribuie în aceste momente actualizarea la iOS 8.0.2.

La fel ca și actualizarea precendă, și această este menită să rezolve unele bug-uri și probleme, update-ul fiind unul minor. Din câte se pare, această nouă versiune pare a rezolva și erorile aduse de iOS 8.0.1, ceea ce înseamnă că puteți face și voi update-ul via OTA sau iTunes fără a vă face griji.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×