Apple iPad 3G a trecut deja prin procesul de jailbreak! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 838 ori
<b>Apple iPad 3G a trecut deja prin procesul de jailbreak! (Video)</b>La doar o zi dupa ce varianta 3G a faimosului tablet Apple iPad a sosit in casele americanilor care l-au comandat, terminalul a fost deja trecut prin procesul de jailbreak de catre temerarii de la iPhone Dev Team. Isprava apartine lui MuscleNerd, iar...

La doar o zi dupa ce varianta 3G a faimosului tablet Apple iPad a sosit in casele americanilor care l-au comandat, terminalul a fost deja trecut prin procesul de jailbreak de catre temerarii de la iPhone Dev Team. Isprava apartine lui MuscleNerd, iar detalii aflati din clipul urmator:

MuscleNerd a folosit aplicatia dezvoltata de un alt hacker, comex, numele softului in cauza fiind Spirit. Trebuie mentionat ca Spirit a fost folosit inca din luna aprilie pentru a hackui varianta WiFi a lui iPad, iar aceasta aplicatie poate jailbreak-ui si modele iPhone 3GS si iPod Touch 3G. Singura problema cu Spirit sunt upgrade-urile accidentale, care va va vor face sa pierdeti jailbreak-ul.

Functiile acestui soft nu includ si deblocarea tabletului Apple in orice retea si necesita ca iPhone-ul sau iPad-ul in cauza sa fi fost in prealabil activat/hacktivat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×