Apple lanseaza a cincea versiune de SDK si firmware iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.094 ori
<b>Apple lanseaza a cincea versiune de SDK si firmware iPhone</b>Noul release ar putea fi ultimul care anticipeaza lansarea lui iPhone 3G, in cazul acestei a cincea versiuni a SDK-ului si firmware-ului 2.0 disponibil pentru developeri. Practic, s-a lansat versiunea 2.0 beta 5, cu singura schimbare majora reprezentata...

Noul release ar putea fi ultimul care anticipeaza lansarea lui iPhone 3G, in cazul acestei a cincea versiuni a SDK-ului si firmware-ului 2.0 disponibil pentru developeri.

Practic, s-a lansat versiunea 2.0 beta 5, cu singura schimbare majora reprezentata de faptul ca a fost implementat suportul pentru muzica DRM si metoda de cautare Contacts este acum disponibila. 5 versiuni beta este destul de mult, avand in vedere ca SDK-ul a fost lansat in martie, iar ultima varianta are putin peste 1GB. La ce s-a lucrat atat de intens?

Practic la toate functiile iPhone-ului pe care il cunoastem deja, cu accentul pe cele implementate in premiera pe iPhone 3G. Ne asteptam sa fim uimiti in iunie de rezultatele developerilor, de la noi interfate, la aplicatii, jocuri si tot soiul de softuri care scot la iveala potentialul real al lui iPhone. Daca developerii au reusit sa faca iPhone-ul sa filmeze atunci ei pot face orice! Sa speram ca aceiasi specialisti pot elimina toate bugurile pana la momentul marii lansari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×